2013-01-16 10:03:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - A pletykálkodással saját magának árthat

Napi horoszkóp január 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ideges és feszültséggel teli lehet a mai napja. A jegyében álló Uránusz helyzete teszi, hogy az átlagosnál nehezebben jön ki ma a környezetében élőkkel. A reggel gondjai azonban délutánra semmivé lesznek. Legyen türelmesebb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Töltse az elkövetkező napokat az aktív pihenés valamilyen formájával. Az utóbbi időben valahogy lelassult, s habár tunyaságnak ez még nem nevezhető, azért mégis jó lenne fordítani rajta. A reggeli futás nem szégyen, és még hasznos is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A pletykálkodással ma saját magának többet árthat, mint akiről az információt terjeszti. A hallottak ugyanis hamisnak bizonyulhatnak, de mindenképpen rossz fényt vethetnek éppen önre. Vésse eszébe a régi mondást: hallgatni arany!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ismerősei csak tréfálkoznak, ne vegye a szívére a dolgot, ha egy incselkedő megjegyzést tesznek önnek. A szavak ugyan mélyen sérthetik, de nem azért, mintha bántani akarnák. Ha mégis fáj, akkor inkább önben van a hiba: talán elevenére tapintottak.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az utóbbi időben, mintha álomvilágban élne. Pedig nem ártana, ha néha a földre is leszállna. Szép illúzióiból egyet akkor akár meg is valósíthatna. Most személyisége vonzereje is hozzájárulhat ahhoz, hogy ez így legyen

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön mostanában hajlamos lehet kissé túlzásba vinni a rendrakási hajlamát. Főleg, ha úgy érzi, hogy társának is parancsokat kell osztogatnia ez ügyben. Más dolog az együttműködés, és más a főnökösködés. Tartson mértéket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ön általában úgy éli meg, hogy nagyon pozitívan áll hozzá a dolgokhoz. Ez általában igaz is, ám az utóbbi időben, mintha kissé eluralkodtak volna önön a negatív hangulatok. Próbáljon meg a jóra koncentrálni, arra, ami felemelő.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Csendesen, szinte események nélkül telik el a nap. Ez a nagy csend azonban figyelmeztetés is: talán itt az ideje, hogy valamilyen lépések kezdeményezésével maga menjen elejbe a sorsának. Vegye végre kezébe az irányítást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az évek múlnak, de az érzései még mindig ugyanazok valaki iránt. Történt ugyan egy s más, de ez még nem volt elég a változáshoz. Nem baj, ha a céljai is a régiek maradtak. Ellenkező esetben el kell gondolkoznia.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Mostanában sok problémája adódhat a társkapcsolatban, a családban. Néha nem is tudja pontosan megfogalmazni sem, hogy mi is az. Pedig az első lépés, hogy tisztázza az ellenérzései okát. Az már fél gyógyulást jelenthet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Érzékeny napja van ma: minden megjegyzést magára vesz, minden szóban hátsó gondolatot lát. Pedig nem így van: szeretik, és igénylik az ön társaságát a családtagjai. Előbb eressze ki a gőzt, aztán törődjön velük.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Magányosnak érezheti magát, habár nem társtalan. Csak a kedves valahogy messze van. Még ha fizikailag ön mellett is, mégis, inkább egy illúzió, mintsem valós személy. Őrizze az álmait, de tegyen meg mindent, hogy reálisabb legyen!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: